Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Tuesday, March 24, 2009

Layan gambar

Alkisah pagi ini hujan turun dengan lebat, menyamankan bumi yang subur ini selain dari menurunkan suhu dunia yang semakin panas dan hangat. Syukur aku sampai dulu sebelum hujan turun..

Apa kata kita layan aje gambar.. banyak gambar lama sebenarnya, baru aplot dalam pc.. yok!

Pergi umah makcik kat Matang Pagar, Sg Buloh, rupenya ari jadi dia.. taraaa..


Ole-ole kawan aku bawak dari ... emm mana ye, lupe pulak laa.. tapi tak sampai sejam selamat semuanya..


Kini aku bertukar ke hepi, hepi ke guna hepi? Hepi gak sebab kadar smsnya semua seposen.. dan kadar panggilan yang murah tul banding dengan dulu punya..


Masih menjadi pujaan hati.. tetap setia dengan cintanya..


Ni pun dah lama dah, makan kat susiking, lucu kan makan nasi dengan naget, lepas tu taruk le mayonis.. macam pelik je, tapi bila rasa, Ya Allah tak sangka sedap rupenya..


Isy dah naik jawatan ke? Tak la ni meeting dalam kelas je, sebab amik paper law and prosedure meeting..


Welcome kuma-kuma...

9 comments:

HappyIrfa said...

salam kak sue..
kelakar je makan nasi ngan mayonis tp bila akak ckp sedap,teruja pulak nak rasa...

Ummie said...

Assalamualaikum. hai sue. dunno weather i should call you kak or not. hehe. sorry. nampak sue follow dalam blog asue ni. thanks. hope dapat berkongsi pengalaman kita.

Ezad said...

hah!!
jajan tu mesti dr perak tu.. hehe.. area2 pulau pangkor kot..

kan?

CuTeMiUt78 said...

uish..makan nasi ngan mayonis ke kak

Ms Minnie said...

wah... cayalah sue... dah tukar hampir semuanya la... nanti ko miss call aku yea.. sebab aku tak de nombor phone baru ko...

SHIMA THE BEST said...

Mesti sakan cuti-cuti Malaysia... Lama gak la teringin nak makan sushi... "Sesekali ku rasa teringin...."

Masy said...

fuh ingatkan betoi2 dah jadi tuan dairektor td ;)

Shumierain said...

murah sgt ker kak pki hepi 2..coverage die oke x..starter pack die mahal x..

byk sungguh tanya walhal bukan nak pki pun

Bunga Rampai said...

Eh, betul ke birthday cake tu? Tak ada lilin pun! ;) :P

Salam :)

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts