Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Wednesday, June 3, 2009

Blog bergambar

Amik gambar minggu lepas

Dah 5 kali servis myvi, dapat 5 botol minyak itam yang berlebih, jadi kumpul semuanya dalam satu botol, 5 in 1..


Minggu lepas kuih ni yang aku balun pagi-pagi.. selama 5 hari berturut-turut.. semoga menjadi ayu.. hihihihihi..


Jumaat lepas dgelar kak purple kerana.. memang pun kalau tak takkan nama pun purpleheart..


Gambar kat atas meja, saja suka-suka tangkap, ni la gambo kawen aku..

10 comments:

RHEA said...

nak tengok koleksi purple boleh? :)
buatlah entry.. permintaan ni..

Purpleheart said...

Rhea,
insya Allah, akan menyusul.. :-)

apik said...

ye la.. buat la.. then apik pon boleh lawan.. tgk sape lagi banyak koleksi purple.. hiks..

Bunga Rampai said...

Cubalah pula buat kuih warna purple :)

Selamat berhujung minggu dan semoga yang indah-indah saja buatmu Purpleheart...

Salam :)

Kak Long said...

Yang Kak Long perasan, semuanya 5, 5 botol jd satu, makan kuih 5 hari berturut-turut. Pakai baju purple pun 5 pasang pada hari Jumaat tu ke? Hehehehe..

Purpleheart said...

Apik,
boleh gak, kite tengok sama-sama kan.. tapi mana yang boleh tunjuk, bolehla.. ada gak barangan pepel yang tak boleh di'publishkan', bahaya, hehehehehe...

Bunga rampai,
insya Allah, teringin sangat nak makan kuih pepel, hehehehe... terima kasih ye, semoga harimu jua akan indah..

Kak long,
semua 5 ye, baju pepel 4 kali dalam seminggu.. itupun ada yang bising.. huhuhuhuhu...

Mak Su said...

kuih tu pun mmg menjadi favorite maksu kalu gi pasar malam :)

RHEA said...

mana sahabat ni.. lama jer update blog..

RHEA said...

erkk.. tertinggal lak perkataan "TAK"..
maksud rhea, lama kamu tak update blog.. hehe

Purpleheart said...

Mak su,
feveret mak su jugak ye..

RHEA,
sibuk le, bukan tak nak apdet.. sat lagi ye..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts