Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Tuesday, April 28, 2009

Final

Jumaat lepas kan first paper..

Sehari sebelum itu, sebelum balik rumah singgah jayen beli roti untuk sarapan sebelum paper.. sedap tau roti ni, harga pun sedap gak, sebungkus empat ringgit malaysia..


pastu beli la ni sekali, air musoffa, bagi terang ati..



Balik periksa, tidur kejap, sakit aje kepala ni.. lepas bangun ajak mak kuar makan.. ajak mak makan kat ikea..



Esoknya lepas mak balik ngaji, mak kata teringin nak makan mi sup.. haa, jum.. beli mi sup, tanya mak, nak ABC tak? ok gak, lama mak tak makan..



Ahad, peramkan diri kat fakulti.. belajar ramai-ramai.. tak la ramai pun, 5 orang aje.. tulis formula kat papan putih.. emm ni tulisan aku laa ni.. sangat bulat-bulat, macam tuannya juga..


Sambung kat rumah.. belajar lagi.. ya Allah bersepah rumah..

13 comments:

McBudu said...

Phuh! ini bukan main-main punya makan. Untuk berapa minggu punya makan tuh!?

KV said...

roti tu kv wat sarap pagi2. Hihi. Sedapkan.

HappyIrfa said...

ROTI TU MMG SEDAP,SELALU CEPAT ABIS KAT KEDAI APT NI

RaFFLeSiA MeRaH said...

roti tu warna coklat ker? sbb ader member bwk dtg opis ari tu, try rasa, memang sedap laaa.....

apik said...

roti butterscotch tu mmg sedapkn kak..
4hinggit xjadi masalah..

Sifu Mirza said...

salam sue..

sedap nampak hidangan tu..

camner paper final tu?

manje said...

salam

bile tgk cara 'study' tu huh mesti leh
'score' dlm final tu... apepon moga cemerlang
keputusan nya nati yek... take care :)

Bunga Rampai said...

Ooh, ada periksa rupanya!

Good luck!, semoga berjaya cemerlang.

Jangan makan banyak-banyak nanti tertido, pastu tak leh belajar!

Salam :)

jinggo said...

eeeerrrrmmmm....
makanan......

Masy said...

perghh melecurkan air lior org je huhuhu

Mak Su said...

caiyuk caiyuk, berjaya!

Izariza said...

Sue,
man jadda wa jada .. semoga berjaya cemerlang :)

kakLuna said...

a'ah mmg sdp delicia tu...kat sini pun selalu sold out..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts