Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Saturday, December 18, 2010

Dinner


Annual dinner ofis aku buat di Marriot pada 15 Disember lepas. Hari tu kan 9 Muharram. Aku puasa la jugak sebab dinner pun waktu malam kan..tema warnanya ialah hijau ngan kuning. Harapkan dinner anjuran opis aje la merasa makan kat hotel, kalau tak - tak merasa lah gamaknya..




















2 comments:

HappyIrfa said...

alamak..sedapnya makanan

Purpleheart said...

Irfa, hehehe mmg sedap, nk harapkan dpt makan selalu tak ada la, masa dinner ni la nk makan sungguh2..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts