Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Tuesday, September 29, 2009

FB dan puasa

Salam semua..

Dua tiga menjak ni malas je nak apdet blog. Sibuk je kat Fb.. tanam sayur, tanam bunga, tunai sayur, tuai bunga.. siram bunga...

Kalau sesapa ada Fb, add la nama kite ye.. suhaily purpleheart..

Sedar tak sedar dah 10 hari kite beraya. Jangan lupa buat puasa 6.. banyak pahalanya tuu, 6 hari aje. Kalau 30 boleh buat, tak kan 6 hari tak boleh buat kan??

Selamat berpuasa 6 ya..

7 comments:

pB said...

naper semua asyik menanam nie ???

sI tEDI said...

aku sudah bermula secara beransur-ansur.. :)

Eyna's said...

Wah...kite pun bercucuk tanam gak kat FV...
nanti sy add kay... Insya Allah...

Masy said...

minggu dpn baru nk start pose nam huhu

Purpleheart said...

Kak Pb,
laa ni musim menuai diFB.. tuai aje kejenye..

Tedi,
alhamdulillah.. bagus la tuu..

Eyna,
jangan lupa add ye..

Masy,
bagusla tu, cam ni la anak mak, hehehehe...

CuTeMiUt78 said...

selamat hari raya kak sue.. maaf zahir batin.. hik..hik..hik.. masing2 masih dlm mood raya ya kak

Purpleheart said...

Cute,
yelah masing2 masih lagi in mood.. raya kan sebulan.. hehehhe..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts