Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Friday, September 4, 2009

33



esok aku 33..

doakan kesejahteraan aku, semoga dipermudahkan segala urusan, dunia dan akhirat.. juga semoga aku lulus periksa semester last ni..

amiinn..

12 comments:

HappyIrfa said...

selamat ulang tahun ke 33 kak sue.
semoga mencapai impian dihati

RaFFLeSiA MeRaH said...

tahniah....semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...

kalau free klik la kat sini :

http://well-done.fotopages.com/

shye said...

assalamualaikum, kak sue!!!!!

wah, terjumpa blog kak sue!

Selamat hari lahir kak... semoga kak sue sentiasa dimurahkan rezeki, diberkati umur dan dirahmati selalu...

Semoga lulus exam ye kak. :-)

ezzati said...

happy b'day...Amin jugak..:)

intan izani said...

selamat hari lahir kak..

baru sampai sini...
manusia diuji dgn pelbagai cara

salam ramadhan..

;)

Ezad said...

happy birthday

Bunga Rampai said...

Ucapan lewat: Selamat Hari Lahir, moga dipermudahkanNya segala urusan dunia dan akhirat.

Salam Aidilfitri, maaf zahir batin :)

tokcik said...

Salam...
Happy Birthday to u..
Semoga panjang umur, murah rezeki, ditemukan Allah jodoh dengan orang yang beriman.......

NUR said...

Happy birthday kak....
Hope you have a good day.

Purpleheart said...

Irfa,
time kasih irfa atas doamu...

Rm,
tq nanti su datang jenguk website tuu..

Shye,
tq.. mana jumpe ni, heheheheh.. apa2pun doakan kejayaan akak ok..

Ezzati,
time kasih banyak2 ye..

Intan,
time kasih kembali... :-)

Ezad,
time kasih..

Bunga Rampai,
time kasih, masih belum terlewat lagi.. sebab masih bulan 9..

Tokcik,
time kasih tokcik atas doa tokcik itu, amiin...

Nur,
time kasih, have a good day to you too..

CuTeMiUt78 said...

alamak terlepas dah.. apapun happy belated besday kak sue..
semoga bahagia hingga keakhir hayat dan dipermudahkan segala impian

Purpleheart said...

Cute,
time kasih banyak2 ye.. amiin...

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts