Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Monday, August 17, 2009

Imej baru



Sibuk sangat tapi nak apdet juga..

Pagi tadi naik LRT, sambil tunggu lrt sempat posing sendiri. Amik gambar sendiri..

Sabtu lepas maibi kena cium kat bumper. Hari ini insya Allah siap. Petang ni juga ada test 1 paper MOC (Management of Change).. jangan su purple bertukar sudah la kan..

wish me best of luck ye..

ok tak aku pakai topeng, ada rupa ninja turtle tak?

7 comments:

faridmw said...

salam... kena pakai purdah jala lepas ni.. hehehe

Purpleheart said...

Betul tu, pakai purdah aje senang, tak payah susah2 beli topeng..

topeng ofis bagi tiap2 hari..

HappyIrfa said...

mcm doktor nak masuk bilik bedah
;-)

Purpleheart said...

Irfa, hehehehe.. tu la pasal..
misi.. ambil jarum suntikan..

Bunga Rampai said...

Wah, cantik imej baru! Kalau nak ayu lagi, jahit labuci kat topeng tu ... hehehe ...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa :)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. kak.. ada gaya cam doc gitu.

Selamat berpuasa kak.. semoga puasa kali ni lebih diberkati

Purpleheart said...

Bunga rampai,
kalu bleh la, tapi kan topeng kena pakai buang.. macam kata stacy.. rugi le nk bubuh labuci..

Cute,
gaya aje.. tapi qualification tak de.. pape pun time kasih ye..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts