Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Friday, November 2, 2012

Yey, da boleh tengok blog sendiri....hepinya...

Alhamdulillah, aku kembali menjadi seorang blogger..rindunya nak update segala kisah yang berlaku disebalik pelangi..

Aku update melalui tepon baru yg kubeli seken hen, xperia..perit jugela nk dapatkan xperia ni..walaupun gaji ak seberapa tapi aku tak la kedekut.. nak beli untuk sendiri kan tapi kenala ukur baju dibadan sendiri..

Tak sangka kan dah masuk bulan november da..tak lama lg bulan disember...takut rasanya bila kukenang kisah yang berlaku pada hujung disember lepas..ngeri sehh.. apa-apa pun, ini adalah entri pertama setelah aku dah.boleh buka blog.sendiri..sebelum ni blog kena block kt ofis..tu yang mati kutu tu..

Pada yang jauh dimata, wo ai ni....

3 comments:

cikcloudy said...

salam singgah.. rajin2 update tau

Purpleheart said...

Cikcloudy : ok time kasih

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts