Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Wednesday, December 28, 2011

Pipi aku tembun

ni gambar bulan 5, masa pergi kameren..cuba tengok muka aku..yang lain abaikan ye..

cuba tengok pipi sekarang..kan beza tuu??

aduhai....
tandanya badan aku da naik...
huaaaaaaaa

4 comments:

Irfa said...

jom nanges sama2 kak sue
jeans sy pun dah ketat bhgn pinggang..nak kancing pun susah
huhu

Purpleheart said...

Irfa : kak su pun tak test lagi part lain..balik karang nk tgk la jeans kak su bleh pakai ke tak..kalau tak leh pakai memang kita meraung sama2..huhuhu..

Tihara said...

tgk cam same je..tak lah tembam sangat..sweet je :)

Purpleheart said...

Tihara : semalam perasan pipi..hari ni terasa baju macam ngam2 aje..tapi tak pasti la betul ke tidak sebab sekarang ni tengah period..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts