Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Thursday, October 28, 2010

rumahku



alhamdulillah..akhirnya dapat juga kunci rumah..loan rumah dah pun diluluskan..dan dah pun potong bulan ni..telan air liur juga bila tengok baki yang ada..harap rumah tu tak lama kosongnya..cepat-cepatla ada penyewanya..buat masa ni rumah dalam proses renovate apa yang patut..cuma baiki paip, pintu dan cat..yang lain da ok dah..


kalau la ada rumah macam ni seronoknye aku..tapi aku tak mampu nak beli, mampu beli apartment aje..bak kata orang rumah merpati..tapi mujur juga aku ada rumah, baik la ada dari tak ada, kan..alhamdulillah syukur..

7 comments:

pB said...

tahniah

Purpleheart said...

kak Pb, terima kasih..syukur alhamdulillah..

RaFFLeSiA MeRaH said...

tahniahhh...sue lagi dulu dpt kunci umah dari sy....tp mane gambar umah baru nyer? tingin gak nk tgk....

Purpleheart said...

Rm : su beli umah yg da siap, beli atas orang..tk cuci ngan cat lagi, hehehe tunggu ye..

Tihara said...

syabas ea, pic rumah tu kt mana, lawo kan..damai jer

Ezad said...

tahniah.. dah ada rumah.. area mana tu?

Purpleheart said...

Tihara : gambo tu kat bukit fraser..

Ezad : aku beli kat area Subang 2..jalan lama Subang nk ke Subang Skypark..tk jauh dari Subang perdana..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts