Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Monday, February 22, 2010

gambar dulu dan sekarang

lama tak amik gambar pasport, kalau la orang mintak gambar terkini sah2 aku tak ada.. last aku amik gambar 10 5 tahun sudah..sure muka pun dah jauh bezanya kan..

ni gambar amik kat opis..tampal kat papan kenyataan..




2 comments:

Tihara said...

kenapa mcm blur2 je kak..sengaja eks..

Purpleheart said...

sengaja.. hehehehe..

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts