Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Friday, February 24, 2012

Saya semput

Dah lama aku kena semput..bermula dari akhir bulan 12.. dan awal bulan 1, dan bulan 1 pun aku dah beberapa kali kena dan bulan 2 pun sama..

tak apala, sakit itu kan penghapus dosa kecil..

bukan senang nak hapuskan dosa, betul tak..

apa2 pun life must go on..

aku akan setia dengan inhaler ku..

dan rajin berdating dengan doktor.. dan yang paling penting aku tak putus asa untuk berdoa..

kalian doakan aku juga ye..

3 comments:

dotblogspotdotkom said...

yes... sakit juga sebagai rehat... rehat mental.. rehat fizikal... kalu tak sakit... mana mau nye kita berehat.. btl dak?...

moga cepat sembuh..

Bunga Rampai said...

Sakit juga mengajar kita untuk bersabar :)

Wassalam.

Cendawan Susu Harimau said...

http://cendawansusuharimauligno.blogspot.com/2012/05/cendawan-susu-harimau-ligno.html

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts