Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Blog ini ialah blog peribadi kepunyaan Su Purple..segala isi kandungan blog ini adalah luahan dan pandangan yang tulus ikhlas dari tuan punya blog..dan beberapa ilmu pengetahuan yang ingin dikongsi bersama pembaca sekelian..

Apa yang baik dikongsi bersama, apa yang buruk dijadikan pengajaran.

Friday, April 17, 2009

Hidup mesti terus



hai sibuknya aku dua tiga menjak ni... dengan asaimennya, presentationnya, nak interbiunya.. kerja opis lagi, kan..

Esok lusa nak gi memeramkan diri kat perpustakaan.. Peramkan diri? Ya Allah, macam ikan pekasam pulak aku ni.. hehehehe..

Sambil baca buku, buat latihan, lepas tu amik nota nak interbiu, pastu tidur, penat tidur makan.. hehehehe, apa la nak jadi dengan aku ni..

Buat semua, have a nice weekend..

petang ni nak gi pesta buku... yiiihaaa

9 comments:

Ms Minnie said...

salam sue... rindunya la... sue... pesta buku kat mana???

Mamamanja said...

lama x p pesta buku dah

tintaHati said...

Ada exam ka kak? Gud luck ya! :) Lama tak menjengah ke mari...sibuk yg amat..

RaFFLeSiA MeRaH said...

bila tiba pesta buku, si suepurple ni la paling smgt nak pegi sane kan sue....hehehe, sy tahun ni x berkesempatan kot....beli buku pun x penah sempat nak membaca....

Shumierain said...

amboi bzieeess yer die..
sy pun plan nak g pesta buku weekend ni..last kopek..

CuTeMiUt78 said...

wah.. lama tak jenguk sini.. akak bz ya.. semoga dipermudahkan segala urusan utk akak ya

Mak Su said...

seronok gaks sesekali layan peramkan diri, all to myself. all the best to sue :)

Purpleheart said...

Minnie,
pesta buku kat PWTC.. 17 sampai 26 april ni..

mama manja,
baik gi waktu keje, sabtu ahad ramai..

tinta ati,
alaa ciannya diaa.. tak pe..

rm,
emm bukan dulu rm antu buku ke, ehehehehee...

shumie,
jemput datang..

cute,
time kasih datang jenguk, time kasih doakan..

maksu,
peram tapi tak masyam.. kepala je pitam.. ehehehe tak le pitam.. overload..

jinggo said...

insyallah akan di permudahkan segala usaha....

Nasihat buat kawan-kawan

pesanan dari sahabat

Kehidupan suatu cabaran, tabahkan hati menghadapi dugaan dan lawan. Bersedia mengkritik dan dikritik. Hadapi dunia luar dengan hati yang terbuka. Sentiasa belajar dan mendengar. Pasti hidup akan berjaya - insan terpilih

Popular Posts